Британецът Argy – талант зад пулта, талант и в студиото

В електронната музика всичко се сменя много бързо. Звуци, стилове и дори ди джеи могат да блеснат и да изчезнат буквално за месеци. Но това означава и, че само истински талантливите творци могат да се задържат на върха повече от няколко сезона. Защото те са станали звезди не благодарение на много изпипана и често добре бюджетирана кампания в някоя от социалните мрежи, а заради таланта си – било зад пулта, било зад компютъра в студиото. Нашият гост Арги очевидно се е справял чудесно и на двете места. И макар, че партито на 16 април в най-голямото хале на Металснаб София ще бъде дебют на родната ни сцена, Европа, а и не само го познава и танцува с него от повече от 15 години.

Но вместо да ви убеждаваме колко е търсен и като продуцент и като ди джей (нещо от което се нуждаят 80 процента от идващите в България артисти), нека просто изброим клубовете, на които Арги е резидент и грамофонните компании, за които издава. Започваме с клубовете – Уотъргейт в Берлин където пуска едва 20 годишен, Амнезия, Спейс, Дестино и Паша на остров Ибиса, Мони на остров Миконос и е гастролирал в почти всички известни клубове в Европа. Като продуцент има издания за най-престижните грамофонни компании за електронна музика в света като Cocoon, Poker Flat, Defected, Ibadan, Permanent Vacation, Versatile, Bedrock, Renaissance, и разбира се Afterlive на Tale of Us, за която издаде вселенския си хит Татаки преди 3 месеца.

И накрая, за да ароматизираме докрай тази информация за таланта на Арги, ще завършим с факта, че заедно с Мартинез Брадърс са музикални продуценти на кампанията на Каролина Херера за новата версия на парфюма й 212.

С подкрепата на Национален Фонд Култура

Събития

User Registration Form (#6)

Онлайн радио

On Air

Sonic Voyager

Next Show

Late Night

Академия

Daniel Zhelev

Metropolis DJ Academy

Aur Rofae

Metropolis DJ Academy

Steph

Metropolis DJ Academy