Cocoon в София на 3ти Декември в Интер Експо Център

We owe U our love of electronic music – този транспарант беше опънат в средата на зала Фестивална на епичното парти на Cocoon през ноември 2013 година. И този надпис описва всичко. Още от онази ноемврийска сряда в същата зала през 1998, когато Свен Вет ни разказа първата си приказка. Оттогава изминаха много години, музиката и стиловете се сменяха, но присъствието на папа Свен e онази звезда, която винаги сочи верния път на всички залутали се в необятното море от звуци. Той беше първият DJ, нарушил Британската хегемония на остров Ибиса именно с партито си Cocoon в клуб Амнезия в понеделник. Първият артист, който с авангардната си техно музика и с гостите на Cocoon промени целия музикален фон на „белия“ остров завинаги. Първият артист, който в продължение на 17 часа, сменяйки три локации в Слънчев Бряг държа родната публика „на гребена на вълната“.
Cocoon беше първият световен парти франчайз, стъпил на сцената в България още през 2013 година. Високите музикални стандарти, поставени от самия Свен Вет в съчетание с уникалната сценография и видео оформление от престижната Португалска криейтив агенция DubLab издигат цялостното изживяване на друго ниво. Българската публика е първата в света, която ще се срещне с „новия“ Cocoon на 3-ти Декември в най-голямата зала на Интер Експо Център. Заедно с легендата Sven Vath зад пулта ще застанат Maurizio Schmitz, Gregor Tresher с първото си live изпълнение за България, както и Metropolis DJs, които ще открият и закрият 9 часовия маратон в декемврийската нощ.

Официална страница на събитието:
https://www.facebook.com/events/832277097932452/

Cocoon at Metropolis Sofia 2022

Cocoon at Metropolis Sofia 2022 със Sven Vath, Gregor Tresher live, Maurizio Schmitz и Metropolis DJs ще се проведе на 03.12.2022 в Интер Експо Център – София. Начало 22:00 часа.

Билети може да закупите тук

С подкрепата на Национален Фонд Култура

Събития

PHOTON SOFIA 2024

Артисти
Ben Klock, Fadi Mohem, Stef Mendesidis, The Lady Machine
Дата и място
10.02.2024, събота
Inter Expo Center

Онлайн радио

On Air

Coda Gourmet

Next Show

Eelke Kleijn presents DAYS like NIGHTS

Академия

DJ Brick

Metropolis DJ Academy

Steph

Metropolis DJ Academy

VER:TEX

Metropolis DJ Academy