Cocoon в София на 3ти Декември в Интер Експо Център

We owe U our love of electronic music – този транспарант беше опънат в средата на зала Фестивална на епичното парти на Cocoon през ноември 2013 година. И този надпис описва всичко. Още от онази ноемврийска сряда в същата зала през 1998, когато Свен Вет ни разказа първата си приказка. Оттогава изминаха много години, музиката и стиловете се сменяха, но присъствието на папа Свен e онази звезда, която винаги сочи верния път на всички залутали се в необятното море от звуци. Той беше първият DJ, нарушил Британската хегемония на остров Ибиса именно с партито си Cocoon в клуб Амнезия в понеделник. Първият артист, който с авангардната си техно музика и с гостите на Cocoon промени целия музикален фон на „белия“ остров завинаги. Първият артист, който в продължение на 17 часа, сменяйки три локации в Слънчев Бряг държа родната публика „на гребена на вълната“.
Cocoon беше първият световен парти франчайз, стъпил на сцената в България още през 2013 година. Високите музикални стандарти, поставени от самия Свен Вет в съчетание с уникалната сценография и видео оформление от престижната Португалска криейтив агенция DubLab издигат цялостното изживяване на друго ниво. Българската публика е първата в света, която ще се срещне с „новия“ Cocoon на 3-ти Декември в най-голямата зала на Интер Експо Център. Заедно с легендата Sven Vath зад пулта ще застанат Maurizio Schmitz, Gregor Tresher с първото си live изпълнение за България, както и Metropolis DJs, които ще открият и закрият 9 часовия маратон в декемврийската нощ.

Официална страница на събитието:
https://www.facebook.com/events/832277097932452/

Cocoon at Metropolis Sofia 2022

Cocoon at Metropolis Sofia 2022 със Sven Vath, Gregor Tresher live, Maurizio Schmitz и Metropolis DJs ще се проведе на 03.12.2022 в Интер Експо Център – София. Начало 22:00 часа.

Билети може да закупите тук

С подкрепата на Национален Фонд Култура

Събития

User Registration Form (#6)

Онлайн радио

On Air

Turn On, Tune In, It's Coda

Next Show

Elektronic Force with Marco Bailey

Академия

VER:TEX

Metropolis DJ Academy

Hexzen

Metropolis DJ Academy

Ignis

Metropolis DJ Academy