David Löhlein с мастър клас в зимната сесия на Metropolis DJ Academy

Тази неделя, 25 февруари, от 16:00 в Soho Event Center, Metropolis DJ Academy ще завърши учебната 2023 с открит урок и мастър клас за всички нейни възпитаници. Темите ще бъдат две – първи стъпки в продуцирането на електронна музика и изграждане на DJ кариера по правилния начин. За мастър класа е поканен David Löhlein и в това няма нищо случайно.

Популярността му тръгва от легендарния клуб Lehmann в Щутгарт, където той е резидент и партитата му се отличават с изключителната си енергия и страхотната свободна за себеизразяване атмосфера, която създава с прецизния си подбор от класическо и ултрамодерно техно. За по-малко от две години той вече е гост на най-престижните фестивали като Time Warp Манхайм, Blackworks Мадрид и си създава име на артист, който винаги плува в свои води и омагьосва публиката. Независимо дали пуска класическо техно или хард техно – стилът, така популярен сред младите рейвъри, който в момента се разпространява по-бързо от пожар в склад за фойерверки. Нещо, с което могат да се похвалят малцина от дори най-популярните имена на сцената.

David Löhlein © Bella Christmann

Това негово качество се проявява ярко и в продукциите му. Затова траковете му се издават както от комерсиални (в добрия смисъл на думата) лейбъли като Diynamic music на Solomun, така и от юбер авангардните Boysnoize records и ТРИП на Nina Kraviz. Тук е мястото да напишем, че Mekanika recordings на DJ Steven от Метрополис издаде някои от първите продукции на David Löhlein. Но ако наистина искате да разберете дълбочината на композициите му трябва да чуете и нещата, които излизат за неговата грамофонна компания Vision Ekstase.

От всичко това е ясно, че ни очаква една интересна среща с артист, който има какво да каже и да покаже на участниците в Metropolis DJ Academy а и не само на тях, защото този мастър клас е отворен и за младите техно DJ и продуценти, които пожелаят да присъстват.

Виж събитието във Facebooк

Този мастър клас се организира с помощта на Национален Фонд „Култура“.

Събития

Metropolis presents HARDONE

Артисти
AIDA ARKO, BIIA, Metropolis DJs, Temudo
Дата и място
18.05.2024, събота
Топлоцентрала

Онлайн радио

On Air

Metropolis Live

Next Show

Attack

Академия

Ignis

Metropolis DJ Academy

Daniel Zhelev

Metropolis DJ Academy

Aur Rofae

Metropolis DJ Academy