Hello Summer с John Digweed

John Digweed посрещна лято 2012 с безплатно Beck’sperience-парти у нас! С Hello Summer Метрополис продължиха традицията на стрийт парадите от там, където преди години те завършваха!

На 1 юли в София Метрополис откриха летния сезон с Hello Summer. Събитието, което дойде с амбицията да се превърне в ежегоден фестивал, е подарък и жест на организацията към всички, които са част от историята на електронната сцена в България в последните 2 десетилетия.

Започнала като ъндърграунд явление през 90-те, електронната музика излезе на светло за първи път с незабравимите за всички стрийт паради, организирани от Метрополис. Преди повече от десетилетие 20 000 човека танцуваха заедно по улиците на София. Сега партито стартира от там, където преди години обикновено завършваше – градинката на паметника на Съветската армия.

Hello Summer беше лятно музикално Beck’sperience събитие на открито от ново поколение, чиито специален гост бе една от най-големите световни звезди на електронната сцена – John Digweed.

За всички години, в които са формирали парти културата у нас, Метрополис винаги са били верни на принципа си да канят у нас само изключителни артисти, в чиито безспорен талант и значимост лично вярват. Затова неслучайно точно John Digweed записа името си в родната парти-история, като най-голямата звезда в световния електронен елит, която пуска на безплатно събитие у нас.

John Digweed е движеща сила в култовата марка Bedrock и многократно награждаван от всички важни институции в електронната музика артист. Вече 2 десетилетия той е неизменно в топ позициите на класациите на DJ Mag и Resident Advisor, има стотици издания за престижни лейбъли, като Global Underground и Renaissance и е хедлайнер на редица престижни фестивали. Пионер и откривател на множество млади таланти в прогресив хауса, той остава неизменно верен на собствения си стил, без да се влияе от модните тенденции. Просто защото ги създава.

Hello Summer се проведе между 12.00 на обед и 22.00 вечерта na 01.07.2011 и освен качествен лайн-ъп от български продуценти и диджеи, предложи на публиката над 3-часов сет от британската легенда.

Събития

User Registration Form (#6)

Онлайн радио

On Air

Sonic Voyager

Next Show

Late Night

Академия

Sinnerman

Metropolis DJ Academy

Trakian

Metropolis DJ Academy

Silent Citizen

Metropolis DJ Academy