ИСТИНСКИ АРТИСТИ НА PHOTON 2024 СОФИЯ

Ben Klock отделя изключително внимание на всеки детайл независимо дали е на пулта или на кормилото на може би най-интересното техно парти в света. Музиката за сетовете му е подбрана така прецизно, както и артистите за PHOTON. И тъй като 10 февруари наближава, време е да ви запознаем и с гостите на PHOTON 2024 София.

Fadi Mohem © Sven Marquardt

Има ли начин да си роден тук и да не обичаш електронната музика? „Не и за мен“ отговаря Fadi Mohem, който е попил всичко, което този мултинационален и мултикултурен град и безапелационна столица на техното Берлин предлага.

Професионалната му кариера започва преди 10 години когато завършва висшето си образование в специалността Аудио дизайн и веднага започва да работи като тон и мастеринг инженер. На базата на тези знания той продуцира и музиката си, вдъхновена от Детройт, дъб техното от Берлин и авангардния IDM – Intelligent dance music (да не се бърка с EDM).

Дълбокото му познаване на съвременното техно го прави и един от най-големите специалисти в култовия Берлински магазин за електронна музика Hard Wax и това е втората му работа свързана с музиката. Третата и последна засега е резидентурата му в „Меката“ на техното клуб Berghain.,Спечелена именно заради страхотния подбор на музика и изключителната му техника на миксиране.. „Какъв е смисълът да пускаш същите 20 трака, които голяма част от публиката иска да чуе? С какво ще те запомни?“ Въпроси, на които Fadi Mohem отдавна е намерил отговора.

Stef Mendesidis

Stef Mendesidis е един от най-задълбочените изследователи на модерното техно. Повече от 10 години той изследва и най-малките детайли в архитектурата и математиката на аналоговия звук. И като вече негов дълбок познавач композира динамичен минимализъм но с много богат саунд дизайн. За разлика от повечето негови колеги, които свирят на живо с един лаптоп и един контролер, Стеф вади на пулта „тежката артилерия“ – цял рак с модулни синтезатори, с които прави чудеса. И го прави с лекота за много часове, въвличайки публиката в едно вълнуващо приключение.

The Lady Machine

The Lady Machine има повече от 20 годишен опит зад пулта на най-популярните техно клубове в света и споделя, че целта й е да предложи танцувална музика със страхотен звук във всеки свой сет. „Защото много от новите имена на тази сцена са толкова фокусирани в тесните рамки на стила си, че забравят, че техното трябва да кара хората да танцуват“. И именно тази философия, съчетана с огнения й бразилски нрав я правят една от най-търсените техно DJs в момента. От няколко години тя живее в Берлин, където е резидент на ултра авангардното парти Pornceptual и управлява своя лейбъл Unterwegs. Споменахме ли, че пуска само на плочи?

Lars Murasch

Lars Murasch. С абсолютна сигурност можем да кажем, че Lars може да освети всичко. От Епикурейското изобилие на най-известните клубове в Ибиса до аскетичния минимализъм на най-известния техно клуб в света Berghain. От Бранденбургската врата по случай 25 години от падането на Берлинската стена до PHOTON. От топлия, мелодичен звук на Solomun до тевтонското математическо техно на Ben Klock. Самото му присъствие в София обещава визуално елегантно и монохромно преживяване, което ще видим първи в Европа.

Facebook събитие
Билети от Epay

Това събитие се осъществява с помощта на ARRISE powering Pragmatic Play

Събития

User Registration Form (#6)

Онлайн радио

On Air

Sonic Voyager

Next Show

Late Night

Академия

Hexzen

Metropolis DJ Academy

DJ Brick

Metropolis DJ Academy

Pero

Metropolis DJ Academy