Любими артисти на техно сцената на Pyramid Amnesia в София на 4ти февруари

Огромният успех на Pyramid Amnesia е стъпил върху историята и неповторимата атмосфера, които са издигнали този супер клуб от остров Ибиса на космическо ниво, както и върху страхотния подбор на DJ, които отговарят на футуристичната визия на това парти. DJ, които разказват своите приказки с респект към историята на електронната музика, но смело водят клабърите към бъдещето ѝ. Така, на 4 ти февруари в Интер Експо Център в София освен най-характерните елементи от декора на Терасата и Основната зала на Amnesia ще видим и артисти, които напълно отговарят на тези характеристики. Те са извоювали мястото си в световния музикален елит по класическия old school начин – със знанията и уменията си на пулта. Ето кои ще поведат публиката през необятното море от електронни звуци към музикалната нирвана на „Главната“ сцена на Pyramid Amnesia.

Anna Tur

ANNA TUR

Родената и израснала на остров Ибиса Ана Тур може да бъде описана с 3 думи – страст, професионализъм и енциклопедичност. Но какви думи само! А ето и фактите, които стоят зад тях: Близо 20 години тя е генерален мениджър на Ibiza Global Radio и под нейно ръководство това радио от един малък Средиземноморски остров се превръща в най-популярната медия за електронна музика в света. Когато през 2016 година тя сменя работата на бюро с работа на пулта кариерата ѝ буквално излита в космоса с участия в най-престижните световни фестивали и клубове – Creamfields, Aquasella, Street Parade Цюрих, BPM Коста Рика, Pacha Барселона, Hi Ибиса, Watergate Берлин, Fabrik Мадрид, Shelter Амстердам . В музикално отношение Анна Тур се намира някъде между ритмичния и без сълзливи хармонии прогресив и модерния техно звук. Тя се чувства еднакво комфортно когато дели пулта и с Карл Кокс, и с Борис Брейша, а страстта с която разказва музикалните си приказки буквално възпламенява всички на дансинга. Едно от най-важните качества на истинския DJ е неутолимото желание да търси нова музика, която да споделя с публиката и Анна го притежава в изобилие. Създаденият от нея лейбъл Lowlita Records издава парчета с много качествен модерен електронен звук от тек хаус и прогресив до техно. Това е първото ѝ участие в България.

KiNK

KiNK

Страхил Велчев е феномен. Той е живото доказателство че талантът, подкрепен със солидна доза упорство и невероятни умения може да избухне като свръхнова и от страна, намираща се в покрайнините на съвременната музикална електронна вселена. Той стана член на техно бръшляновата лига благодарение на неописуемо енергичните и музикантски концертни изпълнения, които му донесоха няколко години подред първото място като изпълнител на живо в най-престижната в света класация – тази на Resident Advisor. Не бихме могли да изброим фестивалите и клубовете по света с негови участия, но можем да кажем, че е сменял международния си паспорт няколко пъти само защото страниците за визи са свършвали. И ако нещо липсва в изпълненията му, то това е заучената хореография и високо вдигнатите му дирижиращи ръце. Тъй като вместо лаптоп и контролерче, неговите инструменти са истински дръм машини, синтове и секуенсъри, които той буквално насилва до ръба на възможностите им. А публиката получава най-доброто – комфортната анонимност на електронната музика и ярката индивидуалност на рок звезда. И последно, казахме ли ви, че Страхил познава отлично и нотите?

Luigi Madonna

LUIGI MADONNA

Като всеки италианец Луиджи носи дискотеката в своята ДНК. Но това е само една от многото причини, които вече 20 години пазят мястото му в техно елита на света. Основните са страхотния му подбор на музика и магнетичното му присъствие на пулта. Музикално той е носител на първичната, оголена от захаросани мелодии техно енергия, обогатена с експерименталната сензитивност на модерната електроника. Заразителният му ентусиазъм и изключителните му технически умения в комбинация с безпогрешния усет за музиката за точния момент го правят желан гост на най – престижните клубове като Watergate Берлин, Fabric Лондон, Amnesia Ибиса, Stereo Монреал, Crobar Буенос Айрес и фестивали като Awakenings, Rave The Planet (Love parade Берлин), Sonus и Hideout. Като композитор той има издания за едни от най-важните за техно музиката грамофонни компании – Drumcode, Second State и Redimension. И макар, че продукцията му понякога лети с трета космическа скорост, тя е адски танцувална защото черпи с пълни шепи от олд скуул ритмиката на хауса и техното от началото на деветдесетте години, разбира се пречупена през изостреното усещане за модерност на маестро Луиджи.

Pyramid Bulgaria 2023

Pyramid Bulgaria 2023 с Anna Tur, KiNK, Luca Donzelli, Luigi Madonna, Marco Faraone, Mar–T e на 04.02.2023 в Inter Expo Center, София. Начало 22:00 часа.

Билети: КУПИ БИЛЕТИ

Събитие: FACEBOOK EVENT

Събития

Metropolis presents HARDONE

Артисти
AIDA ARKO, BIIA, Metropolis DJs, Temudo
Дата и място
18.05.2024, събота
Топлоцентрала

Онлайн радио

On Air

Attack

Next Show

La La Land

Академия

Ravecid / Manoko

Metropolis DJ Academy

VER:TEX

Metropolis DJ Academy

Daniel Zhelev

Metropolis DJ Academy