Любими артисти на техно сцената на Pyramid Amnesia в София на 4ти февруари

Огромният успех на Pyramid Amnesia е стъпил върху историята и неповторимата атмосфера, които са издигнали този супер клуб от остров Ибиса на космическо ниво, както и върху страхотния подбор на DJ, които отговарят на футуристичната визия на това парти. DJ, които разказват своите приказки с респект към историята на електронната музика, но смело водят клабърите към бъдещето ѝ. Така, на 4 ти февруари в Интер Експо Център в София освен най-характерните елементи от декора на Терасата и Основната зала на Amnesia ще видим и артисти, които напълно отговарят на тези характеристики. Те са извоювали мястото си в световния музикален елит по класическия old school начин – със знанията и уменията си на пулта. Ето кои ще поведат публиката през необятното море от електронни звуци към музикалната нирвана на „Главната“ сцена на Pyramid Amnesia.

Anna Tur

ANNA TUR

Родената и израснала на остров Ибиса Ана Тур може да бъде описана с 3 думи – страст, професионализъм и енциклопедичност. Но какви думи само! А ето и фактите, които стоят зад тях: Близо 20 години тя е генерален мениджър на Ibiza Global Radio и под нейно ръководство това радио от един малък Средиземноморски остров се превръща в най-популярната медия за електронна музика в света. Когато през 2016 година тя сменя работата на бюро с работа на пулта кариерата ѝ буквално излита в космоса с участия в най-престижните световни фестивали и клубове – Creamfields, Aquasella, Street Parade Цюрих, BPM Коста Рика, Pacha Барселона, Hi Ибиса, Watergate Берлин, Fabrik Мадрид, Shelter Амстердам . В музикално отношение Анна Тур се намира някъде между ритмичния и без сълзливи хармонии прогресив и модерния техно звук. Тя се чувства еднакво комфортно когато дели пулта и с Карл Кокс, и с Борис Брейша, а страстта с която разказва музикалните си приказки буквално възпламенява всички на дансинга. Едно от най-важните качества на истинския DJ е неутолимото желание да търси нова музика, която да споделя с публиката и Анна го притежава в изобилие. Създаденият от нея лейбъл Lowlita Records издава парчета с много качествен модерен електронен звук от тек хаус и прогресив до техно. Това е първото ѝ участие в България.

KiNK

KiNK

Страхил Велчев е феномен. Той е живото доказателство че талантът, подкрепен със солидна доза упорство и невероятни умения може да избухне като свръхнова и от страна, намираща се в покрайнините на съвременната музикална електронна вселена. Той стана член на техно бръшляновата лига благодарение на неописуемо енергичните и музикантски концертни изпълнения, които му донесоха няколко години подред първото място като изпълнител на живо в най-престижната в света класация – тази на Resident Advisor. Не бихме могли да изброим фестивалите и клубовете по света с негови участия, но можем да кажем, че е сменял международния си паспорт няколко пъти само защото страниците за визи са свършвали. И ако нещо липсва в изпълненията му, то това е заучената хореография и високо вдигнатите му дирижиращи ръце. Тъй като вместо лаптоп и контролерче, неговите инструменти са истински дръм машини, синтове и секуенсъри, които той буквално насилва до ръба на възможностите им. А публиката получава най-доброто – комфортната анонимност на електронната музика и ярката индивидуалност на рок звезда. И последно, казахме ли ви, че Страхил познава отлично и нотите?

Luigi Madonna

LUIGI MADONNA

Като всеки италианец Луиджи носи дискотеката в своята ДНК. Но това е само една от многото причини, които вече 20 години пазят мястото му в техно елита на света. Основните са страхотния му подбор на музика и магнетичното му присъствие на пулта. Музикално той е носител на първичната, оголена от захаросани мелодии техно енергия, обогатена с експерименталната сензитивност на модерната електроника. Заразителният му ентусиазъм и изключителните му технически умения в комбинация с безпогрешния усет за музиката за точния момент го правят желан гост на най – престижните клубове като Watergate Берлин, Fabric Лондон, Amnesia Ибиса, Stereo Монреал, Crobar Буенос Айрес и фестивали като Awakenings, Rave The Planet (Love parade Берлин), Sonus и Hideout. Като композитор той има издания за едни от най-важните за техно музиката грамофонни компании – Drumcode, Second State и Redimension. И макар, че продукцията му понякога лети с трета космическа скорост, тя е адски танцувална защото черпи с пълни шепи от олд скуул ритмиката на хауса и техното от началото на деветдесетте години, разбира се пречупена през изостреното усещане за модерност на маестро Луиджи.

Pyramid Bulgaria 2023

Pyramid Bulgaria 2023 с Anna Tur, KiNK, Luca Donzelli, Luigi Madonna, Marco Faraone, Mar–T e на 04.02.2023 в Inter Expo Center, София. Начало 22:00 часа.

Билети: КУПИ БИЛЕТИ

Събитие: FACEBOOK EVENT

Събития

User Registration Form (#6)

Онлайн радио

On Air

Turn On, Tune In, It's Coda

Next Show

Elektronic Force with Marco Bailey

Академия

Steph

Metropolis DJ Academy

Aur Rofae

Metropolis DJ Academy

Daniel Zhelev

Metropolis DJ Academy