Метрополис изпраща 2018 година в “Пашкула” на Свен Вет

“Едно събитие е успешно, ако след него остава красив спомен.“

Това ни споделят титаните от Метрополис във връзка с последното си парти за 2018 година.

“Един истински празник на музиката очаква всеки, който на 15 декември е готов да претърпи метаморфоза. Интер Експо Център ще посрещне всички фенове, за да изпратим заедно последните ни мигове заедно за тази година. С огромна благодарност за лоялността и подкрепата, защото без тях нищо нямаше да бъде възможно.”

Благодарността ли е нещото, което ви мотивира през всичките тези години?
Главната ни мотивация е желанието ни да правим хората щастливи. И не спираме да работим в тази посока. Цялото ни време и енергия е свързано с работата по нашите проекти. Когато вложеното от нас усърдие бива възнаградено с емоцията, която получаваме от нашата публика, то това е достатъчно силен стимул, за да продължаваме, от което идва и благодарността.

Да се върнем към началото на 2018. Каква е равносметката за вас?
Тази година бе доста пъстра. Случиха се много интересни неща, доста успешни събития. Интересното е, че когато се заговори за равносметка, в съзнанието на хората се появява тревога. Някакъв страх, че не са дали достатъчно от себе си, или че не са постигнали целите си. При нас всичко винаги е било процес и резултатите са видими, когато получим адмирациите на публиката. Но това е по-скоро като контролните в училище – край на даден етап и после продължаваме на следващо ниво. Една непрестанна метаморфоза. Тази година бе толкова наситена с емоции, че си отлетя с бързината на фотона. (смее се)

Като споменахте метаморфоза, затова ли избрахте и последното събитие за тази година да бъде “Кокуун”
Не мисля, че това е търсен ефект, но определено бе най-логичното продължение на всичко случило се през последните месеци. 15 декември ще бъде двойно по-тържествен, защото с това събитие и двете организации приключват годината. От Кокуун не крият силното си вълнение, а ние ще отпразнуваме и 20 години от първото гостуване на Свен в България, което само по себе си е прекрасен повод за радост.

Какво да очакваме на 15-ти вечерта?
Поредна доза забавление под звуците на електронна музика и надяваме се, пореден прекрасен финал на една чудесна за почитателите на електронната музика година. “Кокуун” е доказано един от най-добрите лейбъли в света. Форматът от своя страна се е превърнал в инкубатор за таланти, като на сцената през годините са излизали множество от най-доказаните имена за последните години. “Пашкулът” идва за трети път в България, като се надяваме и този път да съберем голяма част от хората, които присъстваха и на предните две издания.

Какво ще пожелаете на всички за 2019?
Да са живи и здрави преди всичко. Да не спират да се усмихват и да бъдат по-любопитни към света и дръзки в поемането на възможностите и взимането на решения. 
Да бъдат добри хора.

А на вас?
Сила.

Следете повече за събитието, за да разберете част от изненадите, които основателите на Метрополис са ни подготвили за следващата година.

Билетите са вече в продажба през мрежите на Ивентим и Йзипей.

Събития

User Registration Form (#6)

Онлайн радио

On Air

Sonic Voyager

Next Show

Late Night

Академия

Ikki Øttø

Metropolis DJ Academy

Ignis

Metropolis DJ Academy

Sinnerman

Metropolis DJ Academy