Метрополис изпраща 2018 година в “Пашкула” на Свен Вет

“Едно събитие е успешно, ако след него остава красив спомен.“

Това ни споделят титаните от Метрополис във връзка с последното си парти за 2018 година.

“Един истински празник на музиката очаква всеки, който на 15 декември е готов да претърпи метаморфоза. Интер Експо Център ще посрещне всички фенове, за да изпратим заедно последните ни мигове заедно за тази година. С огромна благодарност за лоялността и подкрепата, защото без тях нищо нямаше да бъде възможно.”

Благодарността ли е нещото, което ви мотивира през всичките тези години?
Главната ни мотивация е желанието ни да правим хората щастливи. И не спираме да работим в тази посока. Цялото ни време и енергия е свързано с работата по нашите проекти. Когато вложеното от нас усърдие бива възнаградено с емоцията, която получаваме от нашата публика, то това е достатъчно силен стимул, за да продължаваме, от което идва и благодарността.

Да се върнем към началото на 2018. Каква е равносметката за вас?
Тази година бе доста пъстра. Случиха се много интересни неща, доста успешни събития. Интересното е, че когато се заговори за равносметка, в съзнанието на хората се появява тревога. Някакъв страх, че не са дали достатъчно от себе си, или че не са постигнали целите си. При нас всичко винаги е било процес и резултатите са видими, когато получим адмирациите на публиката. Но това е по-скоро като контролните в училище – край на даден етап и после продължаваме на следващо ниво. Една непрестанна метаморфоза. Тази година бе толкова наситена с емоции, че си отлетя с бързината на фотона. (смее се)

Като споменахте метаморфоза, затова ли избрахте и последното събитие за тази година да бъде “Кокуун”
Не мисля, че това е търсен ефект, но определено бе най-логичното продължение на всичко случило се през последните месеци. 15 декември ще бъде двойно по-тържествен, защото с това събитие и двете организации приключват годината. От Кокуун не крият силното си вълнение, а ние ще отпразнуваме и 20 години от първото гостуване на Свен в България, което само по себе си е прекрасен повод за радост.

Какво да очакваме на 15-ти вечерта?
Поредна доза забавление под звуците на електронна музика и надяваме се, пореден прекрасен финал на една чудесна за почитателите на електронната музика година. “Кокуун” е доказано един от най-добрите лейбъли в света. Форматът от своя страна се е превърнал в инкубатор за таланти, като на сцената през годините са излизали множество от най-доказаните имена за последните години. “Пашкулът” идва за трети път в България, като се надяваме и този път да съберем голяма част от хората, които присъстваха и на предните две издания.

Какво ще пожелаете на всички за 2019?
Да са живи и здрави преди всичко. Да не спират да се усмихват и да бъдат по-любопитни към света и дръзки в поемането на възможностите и взимането на решения. 
Да бъдат добри хора.

А на вас?
Сила.

Следете повече за събитието, за да разберете част от изненадите, които основателите на Метрополис са ни подготвили за следващата година.

Билетите са вече в продажба през мрежите на Ивентим и Йзипей.

Събития

Metropolis Presents
TECHNO MELTDOWN 2023

Артисти
Deniro, Kr!z, Metropolis DJ Academy, Metropolis DJs
Дата и място
20.10.2023, петък
Топлоцентрала

Онлайн радио

On Air

Turn On, Tune In, It's Coda

Next Show

Coda Gourmet

Академия

Ignis

Metropolis DJ Academy

DJ Brick

Metropolis DJ Academy

Sinnerman

Metropolis DJ Academy