Metropolis pres. Insomnia 2022: FABIO FLORIDO

Танцьори, нощни клубове, продуценти, преживявания – всеки момент, всеки човек по пътя на Фабио Флоридо намират място в душата му и чертаят неговото израстване като артист. От детето с вродена любов към музиката, през младежа, който търси себе си на дансинга, до световно признатия композитор, ди джей, собственик на лейбъл и избраник на авангардната марка миксери Model 1.

Годините частни уроци по музика, които за него са музикално училище, както и посещенията му на безкрайните рейв партита в цяла Европа му позволяват да оформи една много точна представа за електронната музика и тази представа е причината да избухне като супернова още с първите му продукции за лейбъла на Richie Hawtin – MINUS.

Следват издания за Sci+Tec на Dubfire, Second State, Mood и Plus8 и Фабио Флоридо вече не е Италианчето, което подгрява участията на „Големите”, а ди джеят от Берлин, изписан с големи букви на плакатите на най-известните техно клубове и фестивали в Европа и света.

Fabio Florido

Класическото му музикално образование както и дълбокото му познаване на най-модерните методи на продуциране го водят до създаването на собствен лейбъл – Runa, за който издава задълбочените си търсения в техно и амбиент музиката под псевдонима Disenthrall.

И тук е именно балансът, който намира – между творческото желание и страстната любов към нощния живот. Баланс, който го кара не само да върви уверен по своя музикален път, но и да увлича почитателите на електронната музика с него. Защото в нея има честоти, които лекуват, убеден е Фабио Флоридо. Така, както ще се убедим и ние на 23 юли в неповторимата атмосфера на бургаския залив.

Metropolis presents Insomnia 2022

Metropolis presents Insomnia 2022 с Luke Slater, Fabio Florido, Insolate и Metropolis DJs ще се проведе на 23.07.2022 на Порт Бургас. Начало 22:00 часа.
Билети – epaygo.bg/3380869176

Metropolis presents Insomnia 2022 се провежда с неоценимата помощ на Порт Бургас.

С подкрепата на Национален Фонд Култура

Събития

Metropolis DJ Academy II April 2023

Артисти
DJ Smurf, DJ Steven, Jassen Petrov
Дата и място
03.04.2023, понеделник
Топлоцентрала

Онлайн радио

On Air

Early, Early... Early Morning Show

Next Show

Turn On, Tune In, It's Coda

Академия

Silent Citizen

Metropolis DJ Academy

Trakian

Metropolis DJ Academy

Ravecid / Manoko

Metropolis DJ Academy