Metropolis pres. Insomnia 2022: FABIO FLORIDO

Танцьори, нощни клубове, продуценти, преживявания – всеки момент, всеки човек по пътя на Фабио Флоридо намират място в душата му и чертаят неговото израстване като артист. От детето с вродена любов към музиката, през младежа, който търси себе си на дансинга, до световно признатия композитор, ди джей, собственик на лейбъл и избраник на авангардната марка миксери Model 1.

Годините частни уроци по музика, които за него са музикално училище, както и посещенията му на безкрайните рейв партита в цяла Европа му позволяват да оформи една много точна представа за електронната музика и тази представа е причината да избухне като супернова още с първите му продукции за лейбъла на Richie Hawtin – MINUS.

Следват издания за Sci+Tec на Dubfire, Second State, Mood и Plus8 и Фабио Флоридо вече не е Италианчето, което подгрява участията на „Големите”, а ди джеят от Берлин, изписан с големи букви на плакатите на най-известните техно клубове и фестивали в Европа и света.

Fabio Florido

Класическото му музикално образование както и дълбокото му познаване на най-модерните методи на продуциране го водят до създаването на собствен лейбъл – Runa, за който издава задълбочените си търсения в техно и амбиент музиката под псевдонима Disenthrall.

И тук е именно балансът, който намира – между творческото желание и страстната любов към нощния живот. Баланс, който го кара не само да върви уверен по своя музикален път, но и да увлича почитателите на електронната музика с него. Защото в нея има честоти, които лекуват, убеден е Фабио Флоридо. Така, както ще се убедим и ние на 23 юли в неповторимата атмосфера на бургаския залив.

Metropolis presents Insomnia 2022

Metropolis presents Insomnia 2022 с Luke Slater, Fabio Florido, Insolate и Metropolis DJs ще се проведе на 23.07.2022 на Порт Бургас. Начало 22:00 часа.
Билети – epaygo.bg/3380869176

Metropolis presents Insomnia 2022 се провежда с неоценимата помощ на Порт Бургас.

С подкрепата на Национален Фонд Култура

Събития

Metropolis presents HARDONE

Артисти
AIDA ARKO, BIIA, Metropolis DJs, Temudo
Дата и място
18.05.2024, събота
Топлоцентрала

Онлайн радио

On Air

Attack

Next Show

La La Land

Академия

Daniel Zhelev

Metropolis DJ Academy

Sinnerman

Metropolis DJ Academy

Ravecid / Manoko

Metropolis DJ Academy