Metropolis pres. Insomnia 2022: INSOLATE

Insolate е истински мощен двигател на Хърватската техно сцена през последните 20 години и e световна известна с лейбъла си Out Of Place и партитата си Traum.

Родом от Осиек – индустриален център в източна Хърватия, тя прави първите си стъпки в професията още през 1997 и скоро след това превзема и най-големите европейски и световни клубове.

Разбира се, не можем да изброим всички, но ето и най-важните – Berghain, Rex, Tresor, Under Club, Club d’Anvers, Unter, Exit Festival, Tomorrowland, ADE и Dimensions Festival. А отвъд океана тя има турнета в Колумбия, САЩ, Аржентина и в последно време Китай.

Insolate

Като продуцент има издания за престижни лейбъли като Deeply Rooted, Singular, Suara и Modularz включени в плейлистите на Laurent Garnier, DVS1, Dax J и Ilario Alicante. Нейни тракове влизат в компилацията Tribology на Ben Sims заедно с Planetary Assault Systems, Oscar Mulero и Steffi. Показателна за стила и на композиране е и колаборацията с един от най-интересните и авангардни френски продуценти Arnaud Le Texier, издадена за Prodigal Son.

През 2019 излиза дебютният й албум Order Is Chaos, в който има много интересни парчета с MATRIXXMAN и певицата Sara Renar. Най-авторитетното издание за електронна музика в света DJ Mag описва албума като „възхитително пътуване през транспространствени вокални партии, пропити с ейсид секвенции и биячки, с ангажимент към дансинга.”

Като Ди джей Insolate е изградила безупречна репутация с безкомпромисните си сетове. Тя е артист с много опит, но и много „глад” за пускане и дълбоко познание на съвременната техно музика, а пултът е неин естествен хабитат.

А заслугата й за развитието на Хърватската електронна сцена е толкова голяма, че именно тя получи от името на страната си наградата Dance Nation Of The Year на престижните DJ Awards на остров Ибиса.

Metropolis presents Insomnia 2022

Metropolis presents Insomnia 2022 с Luke Slater, Fabio Florido, Insolate и Metropolis DJs ще се проведе на 23.07.2022 на Порт Бургас. Начало 22:00 часа.
Билети – epaygo.bg/3380869176

Metropolis presents Insomnia 2022 се провежда с неоценимата помощ на Порт Бургас.

С подкрепата на Национален Фонд Култура

Събития

Metropolis presents HARDONE

Артисти
AIDA ARKO, BIIA, Metropolis DJs, Temudo
Дата и място
18.05.2024, събота
Топлоцентрала

Онлайн радио

On Air

Attack

Next Show

La La Land

Академия

Sinnerman

Metropolis DJ Academy

Silent Citizen

Metropolis DJ Academy

Daniel Zhelev

Metropolis DJ Academy