Metropolis представя Sonic Voyager: BEN CLOCK

Има ли нещо, което още не е казано за Бен Клок? „Постоянното присъствие“ в топ 10 Resident Advisor – най-авторитетната класация за DJ в света, резидент на най-известния техно клуб в света Berghain, носител на титлата най-добър Essential mix за 2015 за предаването на Пит Тонг по Би Би Си радио Едно. DJ, за когото маратонските сетове от по 2 часа на днешните „звезди“ са направо смешни и може би един от най-безкомпромисните техно артисти, които историята познава. Артист, чийто календар е запълнен за година напред. Продуцент, на когото дори Depeche Mode могат да поверят своя песен за ремикс.

Ben Klock & Fadi Mohem

Но това, което не може да се опише с думи е атмосферата, която създава, пътуването, на което изпраща публиката когато застава на пулта. И вместо да се опитваме да го направим, просто ще ви поканим на 8 октомври в най-голямото хале на Металснаб, където Метрополис ще открие есенния сезон.

Metropolis presents Sonic Voyager 2022

Metropolis presents Sonic Voyager 2022 с Ben Klock, Ben Sims, Fadi Mohem и Metropolis DJs ще се проведе на 08.10.2022 в двора на МеталСнаб – София. Начало 22:00 часа.
Билети – epaygo.bg/1555336773

Събития

COCOON SOFIA 2022

Артисти
Gregor Tresher (live), Maurizio Schmitz, Metropolis DJs, Sven Vath
Дата и място
03.12.2022, събота
Inter Expo Center

Онлайн радио

On Air

It's The DJ Mix

Next Show

Turn On, Tune In, It's Coda

Академия

Silent Citizen

Metropolis DJ Academy

DJ Brick

Metropolis DJ Academy

Sinnerman

Metropolis DJ Academy