Metropolis представя Sonic Voyager: BEN CLOCK

Има ли нещо, което още не е казано за Бен Клок? „Постоянното присъствие“ в топ 10 Resident Advisor – най-авторитетната класация за DJ в света, резидент на най-известния техно клуб в света Berghain, носител на титлата най-добър Essential mix за 2015 за предаването на Пит Тонг по Би Би Си радио Едно. DJ, за когото маратонските сетове от по 2 часа на днешните „звезди“ са направо смешни и може би един от най-безкомпромисните техно артисти, които историята познава. Артист, чийто календар е запълнен за година напред. Продуцент, на когото дори Depeche Mode могат да поверят своя песен за ремикс.

Ben Klock & Fadi Mohem

Но това, което не може да се опише с думи е атмосферата, която създава, пътуването, на което изпраща публиката когато застава на пулта. И вместо да се опитваме да го направим, просто ще ви поканим на 8 октомври в най-голямото хале на Металснаб, където Метрополис ще открие есенния сезон.

Metropolis presents Sonic Voyager 2022

Metropolis presents Sonic Voyager 2022 с Ben Klock, Ben Sims, Fadi Mohem и Metropolis DJs ще се проведе на 08.10.2022 в двора на МеталСнаб – София. Начало 22:00 часа.
Билети – epaygo.bg/1555336773

С подкрепата на Национален Фонд Култура

Събития

TBA

Артисти
Дата и място
30.06.2023, петък

Онлайн радио

On Air

Coda Gourmet

Next Show

Eelke Kleijn presents DAYS like NIGHTS

Академия

DJ Brick

Metropolis DJ Academy

Trakian

Metropolis DJ Academy

Steph

Metropolis DJ Academy