Metropolis представя Sonic Voyager: BEN CLOCK

Има ли нещо, което още не е казано за Бен Клок? „Постоянното присъствие“ в топ 10 Resident Advisor – най-авторитетната класация за DJ в света, резидент на най-известния техно клуб в света Berghain, носител на титлата най-добър Essential mix за 2015 за предаването на Пит Тонг по Би Би Си радио Едно. DJ, за когото маратонските сетове от по 2 часа на днешните „звезди“ са направо смешни и може би един от най-безкомпромисните техно артисти, които историята познава. Артист, чийто календар е запълнен за година напред. Продуцент, на когото дори Depeche Mode могат да поверят своя песен за ремикс.

Ben Klock & Fadi Mohem

Но това, което не може да се опише с думи е атмосферата, която създава, пътуването, на което изпраща публиката когато застава на пулта. И вместо да се опитваме да го направим, просто ще ви поканим на 8 октомври в най-голямото хале на Металснаб, където Метрополис ще открие есенния сезон.

Metropolis presents Sonic Voyager 2022

Metropolis presents Sonic Voyager 2022 с Ben Klock, Ben Sims, Fadi Mohem и Metropolis DJs ще се проведе на 08.10.2022 в двора на МеталСнаб – София. Начало 22:00 часа.
Билети – epaygo.bg/1555336773

С подкрепата на Национален Фонд Култура

Събития

Metropolis Presents
TECHNO MELTDOWN 2023

Артисти
Deniro, Kr!z, Metropolis DJ Academy, Metropolis DJs
Дата и място
20.10.2023, петък
Топлоцентрала

Онлайн радио

On Air

Turn On, Tune In, It's Coda

Next Show

Coda Gourmet

Академия

DJ Brick

Metropolis DJ Academy

Silent Citizen

Metropolis DJ Academy

Ravecid / Manoko

Metropolis DJ Academy