Metropolis представя Sonic Voyager: FADI MOHEM

Има ли начин да си роден в Берлин и да не обичаш електронната музика? „Не и за мен“ отговаря Фади Мохем, който е попил всичко, което този мултинационален и мултикултурен град и безапелационна столица на техното предлага.

Професионалната му кариера започва преди 10 години когато завършва висшето си образование в специалността аудио дизайн и веднага започва да работи като тон и мастеринг инженер. На базата на тези знания той продуцира и музиката си, вдъхновена от Детройт, дъб техното от Берлин и авангардния IDM – Intelligent Dance Music (да не се бърка с EDM).

Ben Klock & Fadi Mohem

Дълбокото му познаване на съвременното техно го прави и един от най-големите специалисти в култовия Берлински магазин за електронна музика Hard Wax и това е втората му работа свързана с музиката. Третата и последна засега е резидентурата му в Меката на техното клуб Berghain, спечелена именно заради страхотния подбор на музика и изключителната му техника на миксиране. „Какъв е смисълът да пускаш същите 20 трака, които голяма част от публиката иска да чуе? С какво ще те запомни?“ Въпроси, на които Фади Мохем отдавна е намерил отговора.

Metropolis presents Sonic Voyager 2022

Metropolis presents Sonic Voyager 2022 с Ben Klock, Ben Sims, Fadi Mohem и Metropolis DJs ще се проведе на 08.10.2022 в двора на МеталСнаб – София. Начало 22:00 часа.
Билети – epaygo.bg/1555336773

С подкрепата на Национален Фонд Култура

Събития

Metropolis Presents
TECHNO MELTDOWN 2023

Артисти
Deniro, Kr!z, Metropolis DJ Academy, Metropolis DJs
Дата и място
20.10.2023, петък
Топлоцентрала

Онлайн радио

On Air

Turn On, Tune In, It's Coda

Next Show

Coda Gourmet

Академия

Pero

Metropolis DJ Academy

Silent Citizen

Metropolis DJ Academy

VER:TEX

Metropolis DJ Academy