Metropolis представя Sonic Voyager: FADI MOHEM

Има ли начин да си роден в Берлин и да не обичаш електронната музика? „Не и за мен“ отговаря Фади Мохем, който е попил всичко, което този мултинационален и мултикултурен град и безапелационна столица на техното предлага.

Професионалната му кариера започва преди 10 години когато завършва висшето си образование в специалността аудио дизайн и веднага започва да работи като тон и мастеринг инженер. На базата на тези знания той продуцира и музиката си, вдъхновена от Детройт, дъб техното от Берлин и авангардния IDM – Intelligent Dance Music (да не се бърка с EDM).

Ben Klock & Fadi Mohem

Дълбокото му познаване на съвременното техно го прави и един от най-големите специалисти в култовия Берлински магазин за електронна музика Hard Wax и това е втората му работа свързана с музиката. Третата и последна засега е резидентурата му в Меката на техното клуб Berghain, спечелена именно заради страхотния подбор на музика и изключителната му техника на миксиране. „Какъв е смисълът да пускаш същите 20 трака, които голяма част от публиката иска да чуе? С какво ще те запомни?“ Въпроси, на които Фади Мохем отдавна е намерил отговора.

Metropolis presents Sonic Voyager 2022

Metropolis presents Sonic Voyager 2022 с Ben Klock, Ben Sims, Fadi Mohem и Metropolis DJs ще се проведе на 08.10.2022 в двора на МеталСнаб – София. Начало 22:00 часа.
Билети – epaygo.bg/1555336773

Събития

COCOON SOFIA 2022

Артисти
Gregor Tresher (live), Maurizio Schmitz, Metropolis DJs, Sven Vath
Дата и място
03.12.2022, събота
Inter Expo Center

Онлайн радио

On Air

It's The DJ Mix

Next Show

Turn On, Tune In, It's Coda

Академия

Aur Rofae

Metropolis DJ Academy

Ikki Øttø

Metropolis DJ Academy

Sinnerman

Metropolis DJ Academy