Metropolis presents Techno Meltdown 2.0 с Deniro & Kr!z

След изумителното парти с Carl Cox, Christopher Coe и Ben Sims, дойде време Метрополис отново да се върне към корените и мисията си – да представя на Българската публика най-интересните нови лица на съвременното техно. На 20 октомври, петък в РЦСИ Топлоцентрала ще гостуват Kr!z и Deniro които с продукцията си, както и с лейбъла TOKEN оформят звука на тази музика през следващите години. Заедно с тях ще бъдат и Manoko, Miss Lidiya, DJ Steven и Ziggy. Във втората зала ще можете да чуете младите таланти от третото издания на Metropolis DJ Academy.

Deniro

Deniro общува чрез музика. Зад аналоговите синтезатори композира музика, издавана от лейбълите, които чертаят бъдещето на технотоDekmantel, Трип на Nina Kraviz, TOKEN и Tape Records. Зад пулта разказва истории, които започват в Детройт, минават през Амстердам и стигат до Берлин. Истории, толкова увлекателни, че остават в главите ни дълго след края на партито.

Kr!z

Kr!z има непогрешимо ухо за техно. Това е причината неговият лейбъл TOKEN стартирал през 2007 година да се смята за култов и за еталон на модерната електронна музика. С такова „ухо“ сетовете му се превръщат в невероятно пътешествие, в което ритъм и хармония трептят на космическата честота на техно музиката от бъдещето.

Facebook събитие
Билети в EPay

Събития

User Registration Form (#6)

Онлайн радио

On Air

It's The DJ Mix

Next Show

Turn On, Tune In, It's Coda

Академия

Ikki Øttø

Metropolis DJ Academy

VER:TEX

Metropolis DJ Academy

Pero

Metropolis DJ Academy