Metropolis presents Techno Meltdown 2.0 с Deniro & Kr!z

След изумителното парти с Carl Cox, Christopher Coe и Ben Sims, дойде време Метрополис отново да се върне към корените и мисията си – да представя на Българската публика най-интересните нови лица на съвременното техно. На 20 октомври, петък в РЦСИ Топлоцентрала ще гостуват Kr!z и Deniro които с продукцията си, както и с лейбъла TOKEN оформят звука на тази музика през следващите години. Заедно с тях ще бъдат и Manoko, Miss Lidiya, DJ Steven и Ziggy. Във втората зала ще можете да чуете младите таланти от третото издания на Metropolis DJ Academy.

Deniro

Deniro общува чрез музика. Зад аналоговите синтезатори композира музика, издавана от лейбълите, които чертаят бъдещето на технотоDekmantel, Трип на Nina Kraviz, TOKEN и Tape Records. Зад пулта разказва истории, които започват в Детройт, минават през Амстердам и стигат до Берлин. Истории, толкова увлекателни, че остават в главите ни дълго след края на партито.

Kr!z

Kr!z има непогрешимо ухо за техно. Това е причината неговият лейбъл TOKEN стартирал през 2007 година да се смята за култов и за еталон на модерната електронна музика. С такова „ухо“ сетовете му се превръщат в невероятно пътешествие, в което ритъм и хармония трептят на космическата честота на техно музиката от бъдещето.

Facebook събитие
Билети в EPay

Събития

Metropolis presents HARDONE

Артисти
AIDA ARKO, BIIA, Metropolis DJs, Temudo
Дата и място
18.05.2024, събота
Топлоцентрала

Онлайн радио

On Air

Metropolis Live

Next Show

Attack

Академия

Trakian

Metropolis DJ Academy

Hexzen

Metropolis DJ Academy

Voro

Metropolis DJ Academy