Невероятната нова визия на Cocoon създадена от DubLab

Тази събота в Интер Експо Център Cocoon ще представят новия сценичен дизайн, който ще обиколи света следващата година. Така Българските почитатели на Свен Ват и компания ще са първите, които ще станат свидетели на аудио визуалното пиршество, подготвено от DubLab, компанията на Жуао Карильо – един от най-търсените видео дизайнери в момента.

Какво е DubLab ? Това е водеща световна фирма за сценичен дизайн и видео съдържание, базирана в Лисабон Португалия. И тъй като електронната музика е тясно свързана с дигиталното видео изкуство, най-големите проекти на компанията са именно в тази област. Техни клиенти са легендарните фестивали – Kappa Futur, Time Warp, Neopop, Movement и MDRNTY, лейбъли като Cocoon, Diynamic и Sci + Tec, както и артисти като Sven Vath, Dubfire, Loco Dice, Paco Osuna и Matador.

Многогодишната връзка на DubLab с Cocoon най-добре показва развитието и израстването във визуално отношение на това парти, започнало преди 20 години в клуб Амнезия Ибиса и постепенно превзело света. Най – новият му 3D сценичен дизайн включва мапинг проекция върху ликра, съчетана с огромен LED екран и изглежда меко казано впечатляващо. Специално за събитието от Франкфурт пристига и снимачен екип, който ще заснеме рекламен клип за Cocoon 22/ 23.

Страница на събитието – https://www.facebook.com/events/832277097932452

Билети – тук

Събития

PYRAMID BULGARIA 2023

Артисти
Anna Tur, KiNK, Luca Donzelli, Luigi Madonna, Marco Faraone, Mar–T
Дата и място
04.02.2023, събота
Inter Expo Center

Онлайн радио

On Air

Turn On, Tune In, It's Coda

Next Show

Eelke Kleijn presents DAYS like NIGHTS

Академия

DJ Brick

Metropolis DJ Academy

Ravecid / Manoko

Metropolis DJ Academy

Daniel Zhelev

Metropolis DJ Academy