Очаквано силен лайнъп на Pyramid Amnesia през февруари

Много са факторите, които издигат един клуб на световно ниво. Звуковата система, осветлението, дизайнът на декорите, танцьорите и костюмите безспорно определят физиономията му. Но най-ценният му актив са артистите, които свирят в него. Amnesia съчетава перфектно всички тези фактори и това е причината клубът да се смята за може би най-популярното място за електронна музика в света. Още от началото на новото хилядолетие, когато един DJ от Франкфурт предефинира понятията хаус и техно и промени тази музика завинаги. При това в най- трудния ден от седмицата – понеделник. Още тогава стана ясно, че визията на Amnesia е насочена към бъдещето. Точно като музиката, която толкова ценим и обичаме. И така повече от 20 години.

Вече са ясни гостите, които ще пристигнат в София за Pyramid Amnesia на 4ти февруари. С този последен щрих от партито без съмнение се очертава едно епично преживяване. Ето и по няколко думи за главните действащи лица на двете сцени – Terraza и Main.

Terraza

Luca Donzelli

Luca Donzelli

Лука е от Тоскана – една от най-красивите области не само в Италия, но и в цяла Европа. Това е и причината усещането му за красота и естетика да е дълбоко закодирано в работата му и като DJ, и като музикален продуцент. На пулта той разказва история с огромно внимание към най-малкия детайл, в студиото създава прецизни композиции с ненатрапчива мелодика и завладяващ ритъм. Лука е постоянен гост на Sonar Барселона – един от най-интересните фестивали за електронна музика в света, резидент на Amnesia Ибиса и чест гост на клубове като The Egg Лондон, партита като Cocobeach Париж и Tini Soundgarden Чечина. Освен за WOW! Recordings лейбъла, който движи заедно с MAR-T, талантливият италианец издава качествен тек хаус и за престижните Hot Creations на Jamie Jones и This And That на Davide Squillace.

Marco Faraone

Marco Faraone

Италианците имат особена сетивност към танцувалната музика. Което всъщност е съвсем нормално, защото дискотеката, каквато познаваме днес е създадена именно там. И Марко я носи в гените си, защото баща му е DJ. Той прави първите си стъпки в професията в един от най- известните клубове в Европа – Tenax във Флоренция където от изкусен новак бързо се превръща в техно DJ от свъхтежка категория. Експлозивните му сетове го правят лесно разпознаваем и търсен артист, който гастролира в най-популярните клубове в Европа като Fabric Лондон, Fabrik Мадрид, Panorama bar на Breghain Берлин и почти всички големи клубове на остров Ибиса като DC 10 и в последните години Amnesia. Едно от най-отличителните му качества е способността да се приспособи към настроението на публиката и да предложи както модерен техно звук, така и по-игрив и мелодично ориентиран тек хаус когато е необходимо. Рядка способност в днешната за съжаление свръх профилираност на хората зад пулта. Затова няма нищо изненадващо във факта, че като продуцент Марко издава и за легендарни техно лейбъли като Drumcode и Rekids, и за най-разпознаваемия хаус лейбъл Defected. На 4ти февруари ще го видим на Terraza сцената на Pyramid Amnesia в София, където музиката ще бъде по-скоро тек хаус, но артист като него едва ли ще се съобрази с приблизителните стилови ограничения. Едно е ясно – той няма да ви остави да скучаете от първата до последната минута на сета си.

MAR-T

MAR-T

Мартин Вега вероятно е най-известният откриващ DJ в света. Кариерата му започва в средата на Деветдесетте и това, което можем да твърдим със сигурност е че няма друг, който да познава клубните живот и музика на Белия остров като него. Ето и доказателствата – той е резидент на почти всички легендарни партита в Amnesia – Music On, HYTE, I WANT MY MTV, ELROW и същевременно е музикален директор на клуба. Още през 2011 година получава наградата за най-добър резидент на престижните Ibiza DJ Awards а неговото парти Pyramid в момента е най-известното парти на клуба, което вече има свои издания в Америка и Азия. Като продуцент Мартин издава за юбер куул лейбълите – Hot Creations, Cocoon Recordings, Get Physical, Moon Harbour, Saved Music, както и за собствената му компания -WOW! Recordings.

страница на събитието

билети

Събития

User Registration Form (#6)

Онлайн радио

On Air

Turn On, Tune In, It's Coda

Next Show

Elektronic Force with Marco Bailey

Академия

Trakian

Metropolis DJ Academy

Steph

Metropolis DJ Academy

DJ Brick

Metropolis DJ Academy