Peter Van Hoesen – безкомпромисен артист, който се откроява

Петер Ван Хозен е повече от техно Ди джей. Роден близо до Антверп, Белгия, той е свидетел на разцвета на EBM (electronic body music) и групи като Front 242 и това определя дълбокия му интерес към авангардния електронен звук. За повече от 25 години на тази сцена той си е извоювал име на безкомпромисен артист, който има таланта да поведе публиката си на едно мрачно и дълбоко техно пътешествие, което винаги завършва с усмивка.

Маратонските му сетове в клубове като Berghain Берлин, The Pickle Factory Лондон, Razzmatazz Барселона, Unit Токио, 44KW Шанхай и много други в Европа, Северна Америка и Азия са неоспоримото доказателство за способностите му зад пулта и за това, че в този свят изпълнен с хора, които претендират да са Ди джеи, има и личности, които с дълбоките си музикални познания и умения просто се открояват от останалите.

Днес Питър Ван Хозен живее в Берлин и освен класическо техно, продуцира и музика за модерен танцов пърформанс, арт инсталации и изложби. Познат е и с имената Sendai, Object, Bent Object, Vanno и RM.

Събития

User Registration Form (#6)

Онлайн радио

On Air

Sonic Voyager

Next Show

Late Night

Академия

Sinnerman

Metropolis DJ Academy

Aur Rofae

Metropolis DJ Academy

Trakian

Metropolis DJ Academy