Pyramid Amnesia пристига в София в целия си блясък на 4ти февруари

На 4ти февруари 2023 година 4та зала на столичния Интер Експо Център ще се превърне в един от най-популярните клубове в света с двете си зали – Terraza и Club.

Заедно с резидентите Mar–T, Luca Donzelli и останалите Ди Джеи за вечерта, ще видим и оригиналните декори за двете сцени както и емблематичната пирамида – символ на Амнезия от началото на Седемдесетте години на миналия век. Именно тази пирамида дава името и на партито, с което клубът гостува на Метрополис.

Амнезия печели световна популярност още в средата на Осемдесетте години, когато резидент на дискотеката става DJ Alfredo – Alfredo Fiorito. Неподражаемият му начин на смесване на поп, рок, диско и хаус музика дава началото на това, което наричаме Балеарски стил, стил, който превръща остров Ибиса в най-големия парти център в света, а Амнезия в най – известния клуб на планетата посещаван от знаменитости като Боно, Мик Джагър, Наоми Кембъл, Пъф Деди, Меси и Леонардо ди Каприо. Учудващо, но е факт, че при тази комерсиална популярност Амнезия успява да „подслони“ някои от най- авангардните парти вечери на Ибиса от Cocoon на Свен Ват до WooMoon, което се организира в подопечния клуб Cova Santa.

Но когато говорим за чистата, неподправена Амнезия емоция винаги става въпрос за Pyramid. Pyramid иска да изгради общност, която избягва музикалния фаст фууд и гради ценности, изградени върху първичната база на клубната култура. Парти, което не забравя, че преди визията е музиката и което цени миналото, живее в настоящето и танцува към бъдещето.

Повече инфо и пълен списък на Ди Джеите – скоро

Страница на събитието https://www.facebook.com/events/1188477205083899
Билети https://epaygo.bg/8526274140

Събития

User Registration Form (#6)

Онлайн радио

On Air

Turn On, Tune In, It's Coda

Next Show

Elektronic Force with Marco Bailey

Академия

Silent Citizen

Metropolis DJ Academy

Hexzen

Metropolis DJ Academy

DJ Brick

Metropolis DJ Academy